A MOTTURA cég magyarországi képviselője

A MOTTURA cég magyarországi képviselője a Hegedűs & Németh Ker. Bt..

A MOTTURA cég Olaszország egyik vezető vállalata a biztonságtechnika területén. Az értékesítési hálózata lefedi az egész országot, valamint több, mint 50 országot a világ különböző földrészein. A legnagyobb olasz ipari terjeszkedés idejében Torinóban alakult. A cég azonnal gyorsan növekedett és ma már a társaság 35.000 m2-es területen működik.

A biztonságos Mottura termékek szinonimájává vált a minőség és megbízhatóság.

A termékcsaládja magában foglalja a különböző típusú biztonsági ablak- és ajtózárakat, biztonsági cilindereket, Motronic® motoros elektronikát, valamint háztartási és szállodai széfeket.

Folyamatosan fejlődő a technológia és szakértelem

A termékek K + F folyamata, a gyártási folyamatok automatizálása, a gyártáson belüli tesztelés és az igénybevétel elemzése biztosítja, hogy megfeleljen a magas minőségi szabványok által követelt  minőségirányítási rendszernek.

Biztonsági ajtózárak

A kínálatban kéttollú kulcsos zár, Euro hengerzár és “Multi-system” zárak különböző változatban egyaránt szerepelnek. A dupla tollú kulcsos zárak rendelkezhetnek különböző típusú cserélhető és visszaállítható lamellakészlettel, így könnyen cserélhető a kulcs anélkül, hogy meg kelljen változtatni az egész zárat.

CHAMPIONS® biztonsági zárbetétek

A választékot négy emelkedő szintű teljesítményt és biztonságot adó, valamint különböző profilt és típust létrehozását lehetővé tevő Master System biztosítja.

Egyéni és szállodai széfek

Mottura széf a legszigorúbb minőségi kontrollnak alávetett termék, a tervezés és gyártás során szigorú tesztelési eljárásoknak vetik alá törekedve a felsőfokú biztonságra.
Bemutatva a cég minőségi termékeit említést érdemel a beépíthető széfek PERSONAL sorozata (kulcsos, kulcsos+számkombinációs és elektronikus változatban), a NO PROBLEM, CONCRET ÉS CASH (betontöltetes) sorozata, melyeknek minőségét és megbízhatóságát tanúsítja a számos nemzetközi minősítő intézet mellett a hazai MABISZ is.